sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

VIHREÄÄ LASIA JA VINYYLIN HURMAA


Russian style glassesMeillä on astianpesukone hajottanut miltei kaikki juomalasit. On vaikea ymmärtää vankkojenkin lasien hajoamista, joiden mainostetaan kestävän konepesun. Cittarissa tuli matkamme jälkeen vastaan nämä herkulliset lasi-ihanuudet, jotka ovat tyyliltään - kas kummaa, aikalailla venäläishenkiset! Lasikin on tosi paksua ja toivon näiden kestävän normaalin konepesunkin. Luulen ostavani näitä vielä muutaman lisää koko porukalle ja vierastarpeiksi. :) Taisivat olla reilu 5€/kipale. Ei mitenkään paha hintakaan näin kauniista laseista.Russian souvenir bird

Tämä säälittävän liikuttava papukaijalelu oli eräällä köyhällä mummolla myynnissä parilla lantilla Udelnajan ulkokirppiksellä, Pietarissa. Se oli pakko ostaa kun oli vain niin hassu esine. Nyt se toimittaa uutta virkaansa Taikan "kylpyankkana" .
nallukkapallukka_finished copy

Huolestuneen näköinen nallukka on ihan tusinatuotekoju-ostos Pietarhovin turistirysältä. Sen pitäisi kävellä pientä alamäkeä itsekseen. Sisällä on tasapainokoneisto. En vain ole osannut saada tuota kävelemään niin kuin myyjä näytti. Höh...
KGB-lakki_finished copy


Neuvostoaikainen KGB-vakoojan lakki, myöskin Udelnajan yhdestä kojusta. Mieheni keräilee erinäistä neuvostoesineistöä yms.

Russian chocolate

 Sukulaatia, tietenkin...
Juchu!

New lp's!
Turquoise disc


Sain vihiä netissä tästä melko tuoreen Botanicula-pelin turkoosilevyisestä soundtrack- vinyylipainoksesta ja pitihän se pistää tilaukseen briteistä! Levyä on vain 300kpl maailmassa. Saman pelivalmistajan edeltäjä, Machinarium-pelin soundtrack oli etenkin poikiemme keskuudessa menestys! Tilattiin samaan syssyyn sekin vinyylinä. Mukana oli myös mahtavia julistekuvia peleistä, jotka takuulla päätyvät lastenhuoneiden seinälle.


Ei kommentteja: