lauantai 19. toukokuuta 2012

MATTO JA SULKASATO

Taitaa olla oikeita kesän merkkejä kun blogikirjoitteluinnostus laantuu ja konetta ei tule oikeastaan edes avattua viikkoon! Koneeni on reistaillutkin monella tapaa, joten koneella ei huvita siksikään istuksia. 

Josko kuitenkin jotain värijuttusia tähän väliin saisi. Plumes Plumes


PlumesPlumes

Pikkuveljeni on harrastanut joskus perhonsidontaa ja hänellä on edelleen kaappi täynnä mitä värikkäämpiä sulkia ja höyheniä. Olen innostunut näyttävistä vintage-henkisistä hiuskoruista ja tuli mieleeni pikkuveljen unohdettu sulka-aitta, josta sain hyppysiini läjän hienouksia. Kuvissa vain pieni osa kaikista.
MATTOROJEKTI


Crocheted carpetCrocheted carpet Crocheted carpet

Joskus kauan sitten aloin virkkaamaan olkkariin isoa raitamattoa ja se homma jäi sille tielleen heti alkumetreillä. Maton alun silloiset väriyhdistelmätkään eivät tuntuneet mätsäävän keskenään enää. Ei ollut aikaa miettiä rauhassa värejä vaan piti äkkiä päästä tekemään jotain! Suunnitelmallisuus kun ei ole muutenkaan koskaan ollut hyveeni...

Purin suosiolla maton ja aloitin uuden, pyöreän maton josta tulee ihanan raikas! Toivottavasti oikeanvärisiä kuteita riittää ja löytyy loppuun asti. Jos ei, niin ehkä pitää osaan raidoista värjätä itse lisää kudekangasta. Pääasia että mattoa jaksaa katsella pidempäänkin! 

Eteisaulaan tulee tuo matto siis. Koska tila on neliömäinen niin siihen eivät suorakaiteen malliset matot käy edes. Pyöreä on siis paras vaihtoehto.Ei kommentteja: