maanantai 14. toukokuuta 2012

ÄITIENPÄIVÄN AAMUN SARASTUS
mother's day 6


Äitienpäivän Jumalanpalveluksen jälkeen, lapsuuteni koulutien varrelta kerätty luonnonkukkakimppu. Biologian taitoni ovat nyt tosin ruosteessa, joten kasvituntemukseni rajoittuu poimulehteen, koivuun ja rentukkaan. Voi voi...


 mother's day 2


 mother's day 4 mother's day 3


Äitienpäivän aamu aukeni pilvettömän kirkkaana sateisen viikon jälkeen. Lokki- ja varisparvet ajelehtivat sikin sokin sinitaivaalla eteerisesti. Hihkuin lapsille "Katsokaa, mustia ja valkoisia lintuja sulassa sovussa samassa läjässä!" Olisi ollut mahtava valokuvauksen aihe jos olisi sattunut kamera mukaan! 

Siinä meille kristityille esimerkkiä luonnosta miten eri lajit ja heimot elävät sovun ja rakkauden ilmapiirissä keskenään. 

Päivi Paunu - Arkinen hartaus


Tämä kappale on koskettanut erityisesti, koska siinä mainitaan meillä niin itsestäänselvien arkisten asioiden siunauksesta kiittäminen erityisellä tavalla.

"Kun niukkaa kylvöstä niitettiin, sitä siunattiin, sitä kiitettiin. Minä raukka kaikesta kylläinen olen hävennyt sanoja kiitoksen. On taikina valmis, mielin herkin. Vedän viimeksi päälle ristin merkin... Näin muuttui tupani kirkoksi, jossa leivinpöytä on alttari."

1 kommentti:

Hitunen kirjoitti...

Kiitos, Hanna! Päivi Paunu kuulostaa nimenä tutulta jostain menneisyydestä, mutta tämä yllätti positiivisesti. Kauniit sanat myös puhuttelevat. Siunausta sinulle!