perjantai 14. lokakuuta 2011

KALAKYLVYSSÄ






Fishy bath 3

Fishy bath 1

Fishy bath 2

Fish

Nuuskamuikkusen kalastussetin kalat on saavuttaneet suosion kylpyleluina. Ongesta viis... ;) Tosi aidon näköisiä ja aidon oloisesti uivia kaloja!

Taustalla mustasta kontaktimuovista askarreltu sadepilvi. En tiijä onko vähän turhan kliseisen hipsteriä artsufartsua, mut sopi vaan hyvin kylpyammeen ylle. Vielä suunnitellaan lasten kanssa lisää juttuja ankean peltiseinän elävöittämiseksi.

Raamatullisesti pisaroista tulee mieleen positiivisesti siunausten sade. Minusta on jotenkin ihana ujuttaa tuollaista symboliikkaa sisustukseen muistuttamaan itseä ja muita päivittäisissä askareissa Jumalasta.



Coloring clothes brown

Coloring clothes black

Hippiaikakausi on ohi. Siispä värjäsin pesukonevärillä pari satsia kirjavia tunikoita ja paitoja ruskeiksi ja mustiksi. En vaan oikein osaa pitää enää kovin monenkirjavia vaatteita. Ehkä olen aikuistunut ja tylsistynyt pukeutuja? Värejä on kyllä liikaakin kaikkialla muualla kodissa... Turkoosi, musta, ruskea ja violetti taitaa vaatteissa olla niitä eniten itseni näköisiä värejä monien kokeilujen jälkeen. On ihanaa kun on vihdoin alkanut löytyä se omin värimaailma!




1 kommentti:

Nelli kirjoitti...

Tuollaiset kalat kyllä menis meitin sällillä :)