lauantai 15. lokakuuta 2011

LOMAN AVAUS


Siblings

Esikoiseni täytti 9 vuotta ja juhlistimme synttäreitä HopLopissa. Ei mennyt kylläkään niinkuin Strömsössä vaan oli ehkä tähän asti kaoottisimmat synttärit. ;) Oli vähän rahastuksen makua. Palvelukin hieman alitti odotukset, mutta pääasia että päivänsankari tykkäsi.

Eihän nuo valmissynttärit ole yhtään persoonalliset, mutta kun en tunne olevani oikein pitoemännäksi syntynyt niin piti tuota kokeilla. Nyt kun on vähän vertailukohtaa niin taidan seuraavan kerran sittenkin kokeilla leikkiä sitä pitoemäntää...Wrooom


Candy balls


Pojilla alkoi myöskin syysloma. Sikäli esikoisen synttärit osuu oivaan kohtaan syysloman avaukseksi! Itselläni on syysloman ajaksi kirjattuna ylös monia roikkumassa olevia projekteja. Vaikka lomille ei suositella listojen laatimista niin teen nyt itselleni vain palveluksen kun ajattelin pitää ajallisesti aempaa organisoidumman loman. Kun nimittäin en ole arjessa kovinkaan hyvä organisoimaan. Asiat aina unohtuu ja kasaantuu. Nyt vietän hetken lapsetonta aikaa joten sitä todella arvostaa ja siitä haluaa ottaa kiinni!

Niin, ja jos pääsisi lomalla seurakuntien kokouksiinkin. Siitä on taas pieni ikuisuus kun olen missään käynyt. Seurakunnassani alkoi 3 kuukauden opetuslapseus-koulutus, joka kiinnostaisi, mutta johon en pysty mitenkään sitoutumaan koska kovin myöhäiset ilta-ajankohdat eivät vaan perheelliselle sovi. Jos joku näkisi iltahäslingit meillä niin ymmärtäisi miksi... On vaan tyydyttävä menemään satunnaisesti niihin tilaisuuksiin joihin sattuu pääsemään.

Kaipaan hirveästi parempaa seurakuntayhteyttä, mutta olen vähän huono rakentamaan sellaista...