sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

MUISTOT SUIKALEINA


Piece of finnish nature


Fabrics for a carpet 1


Fabrics for a carpet 2


Fabrics for a carpet 3


Kasassa on jo alustavasti mukava määrä kudetta, mutta lisää tarvitaan. Matosta pitäisi tulla noin 160x200 cm kokoinen. Turkoosin ja ruskean sävyisiä kankaita on pengottava jostain lisää. Pääsisipä jo virkkaamaan!

Tarvetta on myös erilaisille säilytyskoreille, joita haluaisin kuteesta virkkaamalla toteuttaa. Mattoprojektin odotellessa jatkumista siirryn viipaloimaan muun värisiä kankahia koreja ajatellen. Alkaa jo vähän puuduttaa tuo repiminen ja keriminen, vaikka tavallaan se on rentouttavaakin. Se palkitsee sitten kun pääsee parvekkeelle virkkaamaan kevään lämmetessä.


* * *


Olen löytänyt käsitöille uudistuneen merkityksen rukoushetkenä Herran edessä. Se tuntuu luontevalta ja rauhoittavalta ajalta omistaa ajatukset ja sydän Jumalan kasvojen edessä olemiselle ja huolien purkamiselle. Levätä Pyhän Hengen hoidossa. Samalla tuntee kädentaidoillaan ylistävänsä Jumalaa.


"Mitä teettekin tehkää se täydestä sydämestänne niinkuin tekisitte sen Herralle ettekä ihmisille." (Kol. 3:23)


Haluaisin antaa yhä enemmän Jumalan ottaa kaikki taitoni käyttöönsä. En koe tekeväni mitään enää vain koska minä haluan... Kaikella on oltava syvempi tarkoituksensa. Minulle on annettu luovuus ja kädentaidot. Niiden haluaisin olevan välineenä yhä enemmän myös evankeliumin työssä tulevaisuudessa.Ei kommentteja: