lauantai 22. toukokuuta 2010

KUVATON KAUSI


Blogi tulee olemaan jonkun aikaa kuvaton syystä että eilen lasten kanssa säheltäessä sattui pienoinen onnettomuus. Oli tilanne että tu
li äkkilähtö koneelta ja jalkani takertui huomaamattani pöydällä lojuneiden kuulokkeiden johtoon ja kuulokkeet kiskaisivat sitten mukanaan järkkärikameran lattialle selkäni takana. :/ Rikkihän se kamera siinä rytäkässä meni.

Jos se jotain lohduttaa niin onneksi kyseessä on jo vuosia vanha kamera ja "vain" harrastelijan järkkäri jonka rahallinen arvo on jo laskenut melkolailla pohjalukemiin. On ollut kyllä jo pitempään mielessä vaihtaa järeämpään ammattilaiskameraan ja ilmeisesti nyt tuli sitten pakosti se kohtalon hetki kohdalle.. Tosin ei tuo kovin mukavaa silti ole että tällaisissa merkeissä kameran joutuu uusimaan. Vanhan harrastelijajärkkärin korjaaminen on varmastikin rahallisesti aika kannattamaton urakka ja nyt tuota kameraa ei voi tuollaisenaan edes myydä kellekään.. no ehkä joku korjaustaitoinen kameranörtti voisi pilkkahinnalla tuon ostaa.. ?

Vakuutuksen kautta nyt ensin koitan saada kameran korjauskustannukset korvattua. Saa nähdä onnistuuko...

On tässä ollut kaikenkaikkiaan aika huonoa tuuria elektroniikan kanssa. Ensin meinasi kadota valokuvat kovalevyltä MUTTA se kovalevy alkoikin ihmeen kaupalla pyöriä tässä uudessa tietokoneessa! Arvatkaa vaan olinko onnessani?!

No, seuraavaksi hajosi sitten pyykinpesukone. Nukkasihtiin johtavasta putkesta bongasin kokonaisen kamman! Lapset varmaan jossain vaiheessa onnistuneet jostain rummun raosta ujuttamaan kamman uimaan koneiston syövereihin. Kone ei pessyt enää ihan normaalisti valkopyykkiä puhtaaksi. Oli tosin jo 10 vuotta vanha kone että varmaan jo muutenkin oli aika hankkia uusi pesukone.

Ja nyt tuo kamera! Noiden kuulokkeiden vikahan tuo koko onnettomuus oli. Tästä lähin kyllä tajuan pitää kaikenlaiset piuhat pois jaloista pyörimästä.

Tällaiset kuulumiset tällä kertaa. Elämä ottaa joskus pois äkisti sen mikä aiheuttaa eniten addiktiota. Olikohan tämän tarkoitus saada minut pohtimaan että vietänkö aikaani vähän turhankin paljon linssin takana? ;)Ehkä nyt on aika keskittyä välillä muihin asioihin. Kameran sijaan ehkä inspiroidun enemmän luomaan kuvia myös kynällä ja pensselillä.

Ja tähän alle "tykkään tästä"- peukku. ;P


Ei kommentteja: