tiistai 11. toukokuuta 2010

ÄITEJÄ MUISTETTIIN


Mother's day present from my son

Tämä mamma oli hyvin otettu Tiituksen koulussa tekemästään käsityölahjasta!


Present cover

Camera case for my mom 1

Tässä äidilleni värkkäilemäni kamerapussukka, joka somistettu äidin omalla nuoruuskuvalla. Kuva on tulostettu kankaalle silitettävälle siirtokuvapaperille. Kuvan kehystin rimpsunauhalla. Pussukan ulkokuori on ommeltu PUL-kankaasta vedenkestäväksi. Vuorikangas on vanhaa retrokangasta. Kankaiden välissä vanulevypehmuste.

Itse digikamera oli se päälahja. Tähän päivään saakka filmijärkkärillä kuvannut äiti on aina hokenut "pitäs se digikamera vielä joskus hankkia" niin pakkohan se oli ostaa! ;) Ihan tuollainen peruspokkari tosin, mutta eiköhän sillä digikuvailun makuun pääse.. ainakin alkuun.Camera case for my mom 2


Camera case for my mom 3


Camera case for my mom 4


Camera case for my mom 5


Ompeluhumala on nostanut päätään pitkästä aikaa noin muutenkin. Saas nähdä mitä kaikkea kivaa projektia tässä keksiikään hetkittäiseksi koukutukseksi. :)Tekemisterapiaa on kyl viime aikoina kaivannut erityisen intensiivisesti kun arki tuuppaa olemaan melkoista melskettä. On suorastaan ylellisyyttä jos saa edes hetkeksi alas istua.3 kommenttia:

Sipriina kirjoitti...

Mä joskus yritin tehä et siirsin vaokuvan jollekkin kankaalle, jollain ihme siirtoaineella.
Ei onnistunu, ei sitten millään...
Ja just tollasta jälkeä mä kaipasin, et saisin siirrettyä valokuvan kankaalle, ilman mitään paperitöhnää...
Tosi mageen pussukan oot väsänny! :)

Squickie kirjoitti...

Nuo silityspaperit on tosi kätsyjä sitten valotuskaavion! Voi oikeasti hetkessä painaa minkä tahansa kuvan kankaalle ja tulos kestää pesuakin mainiosti! :) Julmetun kalliita ne silitysarkit kyllä on. :/ Eikä yhdessä pakkauksessa ole kuin kymmenisen arkkia.

Jostain kuulin huhua että noita "papereita" olisi myynnissä isompina erinä halpaan könttähintaan muttei vissiin Suomessa ainakaan. Jos joku tietää niin otan tiedon kernaasti vastaan! Jotenkin itseäni kiehtoo valokuvan ja kankaan kohtaaminen erityisen paljon. :)

Sipriina kirjoitti...

Pitääkin hommaa tommosta paperia.
Tosin sitten vielä pitää miettiä, mistä saan hyvää tulostusjälkeä.
Voikohan johohonkin paikkaan, esim valokuvaus liikkeeseen, jossa siis kehitetään kuvia.
Voiskohan ne tulostaa, niillähän on huippu vehkeet...hmmm....