keskiviikko 26. elokuuta 2009

VÄRIPILKAHDUKSIA KAAPIN PERÄLTÄ

Baby's retrocloth 3


Baby's retrocloth 2


Baby's retrocloth 1


Baby's retropantsKun on pippalot käynnissä mahassa eikä uni tule silmään niin esittelenpä mitä satuin löytämään laatikoiden perukoilta.Luulin jo myyneeni aikaa sitten kaikki hienommat vauvanvaatteet mutta kuinka ollakaan sattumalta löytyi jotain jämiä sentäs!

Voi että kun nyt harmittaa
kun tuli aikoinaan myytyä pilkkahinnalla iso paketillinen retrovauvanvaatteita huutiksessa. En tiedä olenko oikeastaan jotenkin jo retrovaatteisiin ihan kyllästynytkin jossain määrin. No, nuo muutamat löydökset on jokatapauksessa ihan söpöjä yksilöitä. :)

Tässä vaiheessa kai jo vähän lupa hipellellä kaikkea pikkuruista. Vähän varpaillani olen ollut vielä kun ei koskaan tiijä miten tässä käypi loppujaan, mutta pyrkimys olisi saattaa vielä jotain elollista maalimaan. Askel kerrallaan..
6 kommenttia:

Hantta kirjoitti...

Toi jellona paita ja lakki <3

Bullukat kirjoitti...

Ei noihin väreihin ja kuoseihin voi koskaan kyllästyä. Ihania!

Tiukunen kirjoitti...

Oi, miten herkullisia retrovärejä ja -kuoseja. ♥ Rentouttavaa viikonloppua sinulle!

Maria kirjoitti...

hei! keskustelupalstalta parilla klikkauksella pääsin tänne! eli asiani koskee niitä retronukenvaunuja joista mainitsit,..olisin kiinnostunut niistä! :) laittaisitko sähköpostia kuvien kera jos olet valmis myymään ne, (ellei sulle tosiaan tule tyttöä jolle haluaisit säästää niitä!) jos haluat laittaa postia, osoite on maria.tiala@suomi24.fi

tiia kirjoitti...

Voiko suloisempaa ollakkaan.. :)

inkeroinen kirjoitti...

Ihania!! Noi leijonat <3 Meil on tuota punasävyistä potkarit ja pikkarit, ja keltaisia syrämiä löytyy kietaisupaidasta. Harmi vaan että isommille ei löydy tuollaisia vaatteita!! Meillä kun 5 kk vanha poika käyttää jo 80 cm vaatteita :D