tiistai 18. elokuuta 2009

KOULUA.. KOULUA...

Bless


Homework


Esikoisen koulu alkoi viime viikolla ja kovasti on uusista kavereista riittänyt tarinaa. Läksyjenkin kimppuun käydään innolla... Kunpa sitä intoa piisaisi pidempäänkin. ;)

Viikot menevät siis lähinnä koulun tahdissa. Poika kulkee kouluun aamuisin taksilla kun on starttiluokalla vähän kauempana. Tässä yhtenä aamuna ehtikin jo tapahtua pienoinen harhailuseikkailu kun poika oli hypännyt väärään taksiin. Naapurissa asustaa toinenkin taksilla kouluun kulkeva ja taksi tuli melkein samaan aikaan kuin poikani oma taksi ja poika ehti matkustaa hyvän matkaa ihan toiseen osoitteeseen.Olihan se vähän yllätys kun kävin tarkistamassa tilanteen pihalla vähän ennen oikean taksin tuloa ja poikaa ei näkynyt missään! Kyllä se hieman säikäytti mutta onneksi naapurin rouva selvitti tilanteen ja poikani taksikuski sai soitettua poikaani paraikaa kuskaavalle henkilölle. Huh. Säikähdyksellä selvittiin ja lopulta päädyttiin oikeaan kouluun. :D

Aika kumma kun kaikki taksikuskit eivät kysy lapsen nimeä ennenkuin ottavat kyytiin. Poika kun ei välttämättä aina muista itse mainita nimeään niin tuollaisia juttuja saattaa siten sattua. Onneksi on vielä hyvää aikaa opetella tuota taksijuttua kun sitten myöhemmin vauvan kanssa voi olla alkuaikoina vaikea päästä alas poikaa saattamaan.Ei kommentteja: