sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

TILAA YMPÄRILLÄToolbox


Sewing table


Drawing corner


Drawing corner 2Viikonloppu onkin vierähtänyt työhuoneen uudistuksen parissa. Miehen entisen studionurkan tilalle sain järkättyä itselleni erillisen kuvataiteiluille ja askarteluille pyhitetyn loossin! Tämä on luksusta! :) Kaikelle on nyt oma paikkansa eikä enää kasoja keittiön pöydällä!

Isosta vaatehuoneestakin vapautuu paljon lisätilaa miehen pian muutettua. Mies muuttaa siis omakotitaloon vuokralle ja rakentaa sinne itselleen kauan kaivatut studiotilat. Iloinen olen hänenkin puolestaan. :) Elämä nyt ei käytännössä tule paljoa muuttumaan vaikka erillään asummekin. Yhteishuoltajuus säilyy ja mies tapaa lapsia niin usein kun haluaa, tietenkin. Pitää nyt nauttia kerallamme tästä kaikesta ja tehdä lasten elämästä entistäkin antoisampaa kaikin tavoin. Onneksi lapset ovat sopeutuvaisia ja mies joutunut olemaan musiikkibisnestensä vuoksi muutenkin paljon pois kotoa joten eipä tämä loppujen lopuksi kovin iso muutos ole.
7 kommenttia:

Sipriina kirjoitti...

Hei, tosi mahtavaa kuulla, että menee paremmin, ja se ilokin alkaa nousee sieltä pintaan :)
Oikeen ihanaa *haleja* ja mukavia kuvataide näpertelyjä teidän perheeseen ja muutakin näpräilyä.

Niinu kirjoitti...

Mitähän tähän nyt sanois?
Jotain hyvää sit erosta kuitenkin?
Tilaa!
Auringonpaistetta teidän elämäänne!

Sarona kirjoitti...

Oi tuollaista työskentelytilaa kaipaisin kovasti itsellenikin! Olisi kiva ettei tarvitsisi aina raivata jostain tilaa kun haluaa piirtää tai askarrella...

tuikkis kirjoitti...

Kaikenlainen luovuus on helpompi aloittaa, kun tarvikkeet ovat otettavissa helposti. Huomaan ainakin, että ompelen tosi vähän, kun ompelukone on tällä hetkellä ilman omaa pöytäänsä.

Tiinakaisa kirjoitti...

työtila näyttää oikein kivalta! houkuttelee näpertämään.. ja kauniit kuvat muutenkin blogissasi, värejä!

Bullukat kirjoitti...

Ihanan värikäs loossi. Kyllä tuon pöydän ääressä syntyy kivoja juttuja.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoinen blogi