keskiviikko 8. huhtikuuta 2009

SYNTYPÄIVÄ

Niin, tänään tuli taas huomaamatta ikäännyttyä. Uusimpien tutkimusten mukaanhan vanheneminen alkaa jo 27-vuotiaana. Nyt sitten ollaan jo vanhuuden kynnyksellä. ;)
Teatime


Cookies

Leivoimme hieman marjamuffinsejaMuffin 1


Muffin 2


Muffin 3


Muffin 4


Muffin 5


En ole muuten koskaan osannut oikein juhlia itseäni. Siis järjestää varsinaisia synttäreitä kutsuvieraineen. Se tuntuu ajatuksena jotenkin vaivaannuttavalta olla juhlien keskipisteenä. Muiden juhlia on kyllä ilo järjestää, mutta omat tuottavat usein tuskaa. Nämäkin synttärit menivät ihan perhekeskeisesti. Viikonloppuna menemme perhepiirin kanssa erikseen syömään Viherlandiaan ravintola Eedeniin.


10 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Onnea vaan! Hieno teekuppi ja nätit muffinivuoat!

Elena kirjoitti...

Loysin tanne Saapasjalan kautta. Hyvalta nayttaa.

Onnea synttarisankarille ja jos joku vaittaa etta vanheneminen tarkoittaa jotain negatiivista, niin han on ehdottomasti vaarassa. Pain vastoin, vanheneminen tuo mukanaan vapautta ja monista turhista asioista luopumista.

Erostakin voi seurata hyvia asioita, sanoo sen jo kokenut.

Anonyymi kirjoitti...

Myöhästyneet, mutta sitäkin lämpimämmät synttärionnittelut! Lauantaina nähdään - mukava juttu!

Voi hyvin!

T:Mari

Peanut kirjoitti...

Onnea syntymäpäivänäsi! Olen ehkä pikkuisen yllättynyt iästäsi, olet tainnut saada lapset nuorena?

tuikkis kirjoitti...

Hei ihanaa, onnea paljon paljon. Leipomukset näyttävät tosi herkullisilta!

Elisa kirjoitti...

Synttärionnittelut, mutta onnea ennen kaikkea uuteen elämääsi. Kuulostat tosi positiiviselta erosta huolimatta, hienoa! Lykkyä pyttyyn työnhaussa!

Katilein kirjoitti...

Myöhästyneet syntymäpäiväonnittelut! Ihania muffinsseja!

Kokemuksesta voin sanoa, että pahin vanheneminen alkaa 30-vuotiaana. Tai siltä minusta ainakin tuntuu. ei silti, kesällä tulee 32 täyteen ja ihan hyvältä tuntuu sekin ikä.

Tiukunen kirjoitti...

Nam, muffinsit näyttävät todella herkullisilta.. Myöhästyneet synttärionnitelut tältäkin suunnalta! :)

Anonyymi kirjoitti...

感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人

Wendie kirjoitti...

Olen 27 vuotta vanha nyt ja merkitys olen alkanut iän. Minusta tuntui pahalta, että, ja se on aika löytää vakavaa suhdetta, mennä naimisiin, ja lopulta synnyttävät lapsia tulevaisuudessa. - juicy couture daydreamer