torstai 8. tammikuuta 2009

POLAROIDVILLITYSTÄ JA KUVAPENKOJAISIA...

.
Viime päivinä ovat kaappien ja pöytien päälliset täyttyneet vanhoista valokuvista ja tulostin on laulanut! Päätin nimittäin toteuttaa nyt loman aikana vihdoin kauan haaveksimani tauluseinän eteiseen. Olipa vaan mahdoton tehtävä valita arkistoista juuri ne TÄYDELLISIMMÄT kuvat! Aikani pyöriteltyäni sopiva (sopivan sekava!) kombinaatio syntyi lopulta aikas random-intuitiolla. Kuka opettaisi minut tekemään nopeampia ja rohkeampia päätöksiä?

Ainiin, ja niistä polaroideista! Pakko tunnustaa monien muiden tapaan jääneeni koukkuun tähän polaroid-leluun joka tekee hetkessä digikuvasta oikean polaroidin näköisen! Saas nähdä milloin totaalikyllästys tulee vastaan kun näitä alkaa nähdä joka paikassa. ;)
.

9 kommenttia:

minja kirjoitti...

Upeita kuvia!

Mikä on tuo ihana jänis-kuva? Vai onko se aasilehmä? :D Mahtava! Tahtoo!!

Squickie kirjoitti...

Se on minun eräs vanha akvarelli "Sieniretkellä". ;) Aika pelottavan epäpupumainen otus se kyllä on. :P

Sipriina kirjoitti...

Aivan ihanan tulee teidän seinästä.
Mulla on vasta valokuvaseinä alkamassa kehittymään makuuhuoneessa, siellä on vasta 5 valokuvaa kehyksessä, ja mäki oon miettiny että täyttäisin melkeen koko seinän kuvilla ja erillaisilla kehyksillä :)

Mona kirjoitti...

meilläkin on ollut työn alla, makuuhuoneeseen kait eniten... ei oo vielä tullu yhtään kuvaa, ja makuuhuoneen seinälläkin on nyt ryijyt. jos sais aikaan!!!
mutta mietin sua Hanna, kun vaihdettiin makuuhuoneen verhot ja ne uudet on vihree-vaaleenpunaiset! varmasti tykkäisit niistä (on vielä semmoiset retrohenkiset).

Squickie kirjoitti...

Mona: Ooooh, kuulostaa namulta! Raaskitko noin vaan antaa? :O Maksan kyl jotakin. :)

tuikkis kirjoitti...

Hei mulla on ollut ihan samanlainen projekti noiden pola-kuvien kanssa, mutta koska tyhmällä windowsilla on jotkut ohjelmoidun tulostuksen asetukset se nappaa sivuista valkoiset reunat pois. No eilen sitten loppui tottakai mustekin, joten se siitä projektista taas vähäks aikaa. kaks hyvää kuvaa sain tulostettua, toinen kuitenkin liian iso koko sivun kuva.

Tietokoneiden ymmärtäminen on ihan liikaa vaadittu multa.

Squickie kirjoitti...

Tuikkis: Itse asetteln kuvat oikeaan tulostuskokoon arkille Photoshopilla (sama onnistuu simppelimmilläkin kuvaohjelmilla). Mittaviivainten kanssa se on helppoa. Saa juuri sen kokoisia tulosteita kuin haluaa/tarvitsee! Se Windowsin oma automaattitulostusoptio ovat kyllä mielestäni aika surkea... Juuri joskus myös kokeilin myös tulostaa kuvia valkoisilla reunoila muttei onnannut. Fotari on kyl kaikessa kuviin liittyvässä säädössä paras!

Jutta kirjoitti...

Sinulla on tosi kiva blogi täällä, piti heti selata useampi sivu. Tuo polaroid-kone on ihan huippu keksintö, minulla on jotain vähän vastaavaa kehitteillä.

Maitsi kirjoitti...

Vitsiiii pitääpä itsekin kokeilla tuota polaroidi konetta!!! Ihana uusi ilme blogilla!