torstai 22. tammikuuta 2009

UUSIUTUMISYRITYS


Now I love black and white...

Kuvailun suhteen on laiskottanut eikä sanainen arkkukaan ole toviin auennut. Arki verottaa osansa ja blogi on silloin hiljaa. Vaihtelun vuoksi uusin kuitenkin hieman ulkoasua!Coffeetime!

Kanelicappucino piristää iltaisin. Yritän opetella paheellista kaffinryystämistä!


Flickeröidyinpä myös joutessani sitten. Oli jo aikaa sitten suunnitelmissa siirtyä flickrin käyttäjäksi mutten ole saanut aikaiseksi... Olen tosin vähän pihalla noista kaikista systeemeistä tuolla joten jatkanpa vielä kaikkien ihmeellisyyksien tutkailua!

9 kommenttia:

Inka kirjoitti...

Vaihtelu virkistää ja blogi näyttää upealta :)

minja kirjoitti...

Hienolta näyttää!

Kiitos, taideteos saapui tänään ja se on niiin hieno! Maksoin, näkyy varmaan maanantaina.

Mukavaa viikonloppua!

Squickie kirjoitti...

Kiitos Inka. :)

Minja: Kiva kun tykästit! ;) Se pupu on kyllä vähän psykoottisen näköinen. :P Orava- ja siilitaulut tulee ainakin vielä samaan sarjaan kun kerkiän suttailemaan...ellen tosiaan saa sit aikaan sitä kokonaista kirjaa! Se on ainakin unelmani joskus... Ei ehkä ihan lapsille kuitenkaan kun kuvat on vähän melankolisia.

maijja kirjoitti...

Hyvältä näyttää uusi(kin) ulkomuoto :)
Ja kyllä blogistania odottelee, älä huoli.

Tiina kirjoitti...

ihanat utuvärit. <3

tuikkis kirjoitti...

Pilvi-pilviäiset, muumipilvet. Kauniit.

Elisa kirjoitti...

Namulta näyttää, mutta otitko tarkoituksella blogisi nimen pois? Hannan huoneen tilalla mun syötteenlukijassa lukee nyt *************.

Squickie kirjoitti...

Elisa: No enpäs ajatellut tuota ollenkaan! Siis nimen otin vain pois kun en halunnut headerin lisäksi nimeä lukevan sen yläpuolella erikseen. Kun tuo kuvaloota on linkitetty muualta... Mutta pitääpä sit laittaa kuiteskin takas kun se vaikuttaa niin radikaalisti kokonaisuuksiin. ;) Väsyneen hätäisyys ja höppänyys nähtiin taas!

Jutta kirjoitti...

Blogisi näyttää tosi kivalta :)