tiistai 30. syyskuuta 2008

PITSIAARTEITA & PINKKEJÄ UNELMIA

.
Maaliman söpöin purnukka. Olin melkein pudota tuolilta kun Tiina-kaverini lahjoitti minulle koulussa "himopurkkinsa"! Ei tämmöistä voi järjellä käsittää. ;)


.
Koulun myymälästä tarttui mukaan oikein blingbling virkkuukoukku. Jospa tämmöinen innostaisi jotain näpertämäänkin...Sinooperin Tilda-paprut syysiltojen skräppäilytuokioihin. Kesäisiä valokuvia piisaa pilvin pimein lätkittäväksi koreasti kansien väliin.


Äitini kaappien kätköistä viikonloppuna paljastuneita hörsylöitä...Vanhoja nenäliinoja, pitsinauhoja ja rimpsuja. Oivia nukketarpeita siis!

Nukeista puheenollen, koulun nukkeprojektit ovat edenneet jo valamiseen saakka. Pelkkien muottien valmistus oli itsessään jo varsin työlästä ja tällä viikolla pääsimme valamaan nuken osia muotteihin. Varsinainen nukketehdasmeininki on siis ollut! Kuvia en ole ihan joka työvaiheesta ehtinyt edes ottamaan ja on ollutkin aika sottaista puuhaa kipsin, posliini- ja paperimassan kanssa läträäminen ettei siinä kameralle vapaita käsiä ole löytynyt. Esitellään sitten valmiimpia lopputuloksia myöhemmin. :)

Täällä kotosalla yritän vähän joka välissä vääntää tuota tekstiilinukkea kasaan. Jospa sekin pääsisi tänne joskus estradille...
.

2 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Oi mitä aarteita löytyi äitisi kaapista!!
Odottelen nukkekuviasi. :)

Katilein kirjoitti...

Hienoja juttuja, oikeita aarteita! Minäkin haluan bling-bling-virkkuukoukun, mutta veikkaan ettei näillä lakeuksilla kävele vastaan.