torstai 4. syyskuuta 2008

ASKARTELUN ILOA

.


Tämän kortin tein parisen vuotta sitten erään tuttavaperheen tyttöselle nimiäiskortiksi. Nyt jälleen piiitkän tauon jälkeen tekee kovin mieli askarrella ja piperrellä. Olen viimeksi vuosia sitten teinityttönä harrastanut swappailua ja kirjeenvaihtoa ja tuo kortti tuo mieleen ne ajat. Aikaa on todella vierähtänyt. Nyt kun lapset ovat hieman kasvaneet niin on pystyy jo vähän vapaammin levittelemään tilpehöörejä ja jakamaan askartelun iloja heidänkin kanssa. :)

Palatakseni kirjeisiin...Olen säästänyt monta laatikollista vanhoja kirjeitä joita olen mieli hilpeänä jälkeenpäin lueskellut. Jokainen kirje on itsessään taideteos. Huh, miten paljon vaivaa aikanaan sitä näkikään kirjoitellessaan ihmisille monenmonta sivua! Mistä sitä kerrottavaa oikein pulppusi? Ihania muistoja rakkaat ihmiset. :)

(Kirjeiden kirjoittajien nimet ja omat osoitetiedot on nettiturvallisuussyistä anonymisoitu.
)
.


.

4 kommenttia:

tiina kirjoitti...

Aletaaks kirjekavereiks? Kirje kerran kymmenessä vuodessa hih

Tiukunen kirjoitti...

Itsekin tuli nuorempana kirjoiteltua kirjeitä sekä swappailtua todella ahkerasti ja vanhoja kirjeitä on edelleenkin tallessa isot kasat. :)

Tuosta kirjekuoresta muuten vilahtaa tutunnäköinen postinumero; olen nimittäin asunut koko lapsuuteni kyseisellä alueella, mikäli nyt edes hahmotan nuo numerot tuosta kutakuinkin oikein. :D

Squickie kirjoitti...

Tiina: Jooo, aletaan ihmeessä! ;) Tehäänkö kans sisäpiiriswappi mitä kierrätetään meijän luokassa ja jokkainen askarteloo siihen jottai haussua nukkeiluun liittyvää? :P Mää haluisin jotain tuollaisia hupaisia muistoja koulusta mille sit myöhemmin voisi repeillä. ;) Niinku ystäväni-kirjan evolutiivisia versioita.

Tiukunen: Oho, ihan tosi!? :O Onpas hassua aatella. :D Joo, ei tuosta pikselöinnistä tullut varmaan oikeen onnistunut mut olkoon. :P

Tiukunen kirjoitti...

Katuosoitteesta en kyllä saa mitään selkoa, mutta tuo postinumero.. ;) Aika hassu sattuma tosiaankin! :D