sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

ILOINEN PYYKKIPÄIVÄ

.


Monet bloggaajat ovat nimenneet pyykkäyksen suosikki kotityökseen. Voinen liittyä tähän iloiseen pyykkäririnkiin! Tässä kesän pyykkinäkymät meiltä. :) Pyykkien lajittelu värijärjestykseen naruille on suorastaan esteettinen välttämättömyys...ja erityisesti nautinto aina kun sattuu sellaisella fiiliksellä olemaan ;)

Jostain syystä muista kotihommista on sitten vaikeampaa saada yhtä houkuttelevaa puuhaa....

6 kommenttia:

Vaahteramäen Lina kirjoitti...

Allekirjoitan pyykkäämisriemun täysin, samoin silittäminen kuuluu lemppareihini. Koko vaatehuolto on niin konkreettista: läjästä sotkuisia rättejä muotoutuu siistejä pinoja vaatekaappiin, edistymistä on helppo seurata ja kaiken päälle tulee vielä tuoksu.

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsit miten ihana värikimara!!!

Ilona kirjoitti...

Miten kauniita värejä ja kuoseja telineillä! Harrastan myös samaa pyykkien kuivaamista värijärjestyksessä. Toinen vaihtoehto on ripustaa pyykit vaatelajeittain, alushousut vierekkäin, t-paidat seuraavalle narulle jne...

arleena kirjoitti...

Järjestyksen minäkin laadin pyykinaruripustuksille, mutta värejä en saa millään noin runsaasti kuin sinä.
Liinavaatepyykki on täysin valkoista joskus pientä beigeä raitaa.
Kylppäri- ja keittiöpyyhkeissä on taas väriiloittelua.

kataliina kirjoitti...

Ihania värisuoria pyykkinaruilla :) Kuvia on kiva katsella mutta minä en valitettavasti osaa repiä pyykkäämisestä mitään riemua irti :/

Helinä kirjoitti...

Onpa iloisia kuvia pyykeistä!
Kyllä pyykkäys on välillä kivaakin vaikka välillä tuntuu, että likapyykkikasat kaatuu päälle eikä ikinä ehdi pestä läheskään sitä vauhtia kun sitä tulee. Pitää ottaa oikea asenne.