keskiviikko 16. heinäkuuta 2008

KIERRÄTYSLYHTY

.


Tämä hauska värikkäistä peltipurkeista koottu lyhty on löytö Etolasta! Vain tuo yksi kappale oli jäljellä ja oli onnea kun satuin kohdalle oikeaan aikaan! Lyhty tuo henkäyksen Bollywood-tunnelmaa ja leikkisää kitsch-henkeä. :)

.

7 kommenttia:

Elisa kirjoitti...

ihana!!!

Mimosa kirjoitti...

Ihana lyhty :) Ihastelin tota kotivinkissä, täytynee käydä kurkkimassa olisiko täällä noita vielä jäljellä.

kataliina kirjoitti...

oi kun ihana! todellista Bollywood-meininkiä :)

arleena kirjoitti...

Kierrätystä parhaimmillaan toisen jäte saattaa olla toisen ilo.

Natsu kirjoitti...

Tuo lyhty muuten jakaa ihmisten mielipiteet todella rajusti. Minun ystäväpiirini on yökötellyt ja kauhistellut lyhtyä todeten etteivät ottaisi sitä itselleen vaikka heille maksettaisiin. Kun minä olen sanonut sitten tykkääväni siitä, niin "PAM!" - hullun leima on tärähtänyt otsaani.

Squickie kirjoitti...

Mimosa: En ole nähnyt tuosta lyhdystä mitään mainoksia missään. Ihan sattumalta tuli vastaan ja ihastuin. :) Niin minun näköinen oli!

Arleena: Kyllä, tuo ajatus saa tarkastelemaan mitättömiltäkin vaikuttavia asioita tavallista syvemmin. :)

Natsu: Heh, olen aina tiennyt omaavani eräänlaisen hullun leiman suomalaisen keskivertotallaajan silmissä! ;) Makuni on yhdistelmä niin monia erilaisia asioita että sitä on vaikea sanoin kiteyttää. Siitä sekamelskasta pitäisi vaan koota joku järkevä kokonaisuus....tai ehkä se tietynlainen hullunkurinen sekamelska juuri on se juttu osittain. :) Tiukkaa minimalistia minusta ei saa. Tarvitsen ympärilleni asioita jotka saavat hymyn huulille.

Marika kirjoitti...

Vau! Tämä on aivan ihana! :)