sunnuntai 30. syyskuuta 2007

SOME OF MY FAVOURITE THINGS - VALITTUJA PALOJA

.

Kun kuvailemaan intouduin niin halusin koota tähän joitakin lemppariaarteitani bloggaajien ratoksi. :)


Nämä kamut ovat löytö kirpparilta vuosien takaa. Koira on saanut tälliä villikkojemme käsissä ja on menettänyt nenunsa.


Löytö Biltemasta: veikeät vesilelut... joita on enemmänkin mutta nuo ovat suosikkini niistä.


Astiakaapin salat avoinna yleisölle! Tosin tähän yhteen kaappiin en saanut mahdutettua kaikkea. Vasta mammaksi päästyäni alkoi tämä varsinainen astiakeräilyharrastus...vajaat 5 vuotta sitten. En osaa vieläkään päättää mikä oikein on lempivärini ja sen kyllä huomaa kaapin sisällöstä. :P Keräilen kaikkea ihanan väristä ja eriparista..ehkä kaikelle löytyy joskus OIKEAAKIN käyttöä.

Oranssikeltakukallinen kuppi on minulle ehkä rakkain koska se on lapsuudenkodistani. Niitä oli toinenkin joka särkyi. Se on kursittu kokoon liimalla ja toimii kukkakippona.
Levyjä..levyjä...

Oi, nämä ovat suurin heikkouteni: lasten vinyylit! Todellinen aarre oli tuo miltei kuuntelematon Lasten Oma Levy-sarja josta puuttuu vielä yksi osa. Melkein uudenveroisia koko sarja. Vanhaa hienosti sovitettua lasten musiikkia ei juurikaan löydä kuin vinyylimuodossa.
Lastenkammarin astioita. Pieni kahvipannu(n. 10cm korkea)löytyi vanhempieni kotoa kuten myös vaaleansininen pieni voinsulatus-astia. Pikku lautanen löytyi kirpparilta.
Hello-kitty kassi

Tämä kassi on lahja pitkäaikaiselta kirjekaveriltani. Hänen kaverinsa Rinnan tekemä ihanuus. Kassiin on ilmestynyt pari tahraa kuten kuvasta näkyy... Lisää Rinnan luomuksia löytyy hänen nettiputiikistaan(joka tosin toistaiseksi on suljettu näemmä)Päätämme katsauksen tältä erää tähän.


.

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Palasin uudestaan blogiisi, kun huomasin tämän Valitut palat- blogin. Kuvasi ovat aina niin hyviä, että niitä on ilo katsella. Nostalgisia esineitä. Laitanpa sinut näkyville blogiini valittuihin. Kiitos, että käyt blogissani.

Matroskin kirjoitti...

Suloisia aarteita! Kassi on ihana. Ja astiat. Ja kaikki.