keskiviikko 4. huhtikuuta 2007

PIKAPAASTOLLA PÄÄSIÄISEEN

.


Tässä on noro-virus pitänyt koko possea otteessansa. Ainakin todellinen pikapaasto! Keväällä on kyllä ankeaa sairastaa. Juuri silloin kun sairastin oli ulkona satumaisen hienot ilmat ja sisällä oli hauduttavan tunkkaista ja nyt kun olen taas voimissani niin alkoi kylmä viima ja pyrytys, eh. Toivottavasti ei nyt ihan kauhea takatalvi tule!

Tiituksella oli tänään kolmannen kerran kuulontarkistus kun edellisellä kerralla ei onnannut. Korvat putsattiin kun olivat tosi vahaiset. Aamulla treenattiin isin tekemällä piip-ääni demonstraatio-äänitteellä liikuttelemalla balancea oikesta vasempaan korvaan ja Tiituksen piti nostaa kättä siltä puolelta mistä ääni kuuluu. Viimeksi ei oikein hokassut neuvolassa kuulokokeen ideaa ja ihmeissään haaveili vaan. Nyt kuivaharjoittelu tuotti tuloksen ja kuulokoe meni nappiin,jee. :) Eip ole tuon pojan kuulossa kyllä mitään vikaa, vaikka äidin mukaan meidän suvussa on kuulemma monella ollut toisessa korvassa synnynnäisesti heikompi kuulo.

Huoh, eipä ole edistynyt olkkarin tuolin verhoilut mitenkään. :/ Kaavakangas on seissyt mytyssä tuolin päällä ettei tuolissa vahingossakaan istuttaisi! :P

Kotiäipän arki on kyllä tosi hektistä tällä hetkellä. Eipä ehdi paljoa pyllyä laskea kun pitää olla valmiustilassa nuiden kahden huimapään perässä, joista isompi ei meinaa välillä sietää leikkejä sotkevaa pikkuveljeä yhtään. :/ Hermoja koettelee kieltämättä joskus mutta sovittelijan työ on arvokasta, vaikken mikään huippudiplomaatti tunnekaan aina olevani. Onneksi elämässäni on valtavasti kanavia minne välillä purkautua. :)

Pitäisi aloittaa maalausprojektikin, eräs avoimesti sovittu tilaustyö. Haluan sen ehdottomasti toteuttaa jossain välissä kun vahvat visiot päässä. En olekaan maalannut tooooosi pitkään aikaan! Olen selkeästi kausi-ihminen...Toisaalta saatan innostua monesta asiastakin yhtä aikaa enkä osaa aina valita mitä tosiasiassa ehdin toteuttaa. Joku nainen hyvinkin totesi että hänen kaappinsa on täynnä UFOJA(unfinished objects). Niin niitä lentelee kyllä minunkin kaapeista varsin runsain mitoin.:D

Näin.

.


Ei kommentteja: