sunnuntai 15. tammikuuta 2012

SOHVA TEKEE KODIN

New sofa in package


New sofa


New sofa


Ollaan oltu kokonaan ilman sohvaa kesäisen muuton jälkeen ja kyllä täytyy sanoa että vasta sohva tekee kodin! Miten ihanaa on nyt neuloskella ja lueskella sohvannurkassa ja viettää elokuvailtoja.

Aiemmat sohvavalinnat ovat menneet enemmän tai vähemmän pieleen. Pienemmässä asunnossa tietty tarvittiin myös lisävuodetilaa joten vuodesohvat oli silloin se juttu, mutta niistä ajoista päästyäni totesin ettei enää ikinä vuodesohvaa! Minulla on vuodesohva-allergia. Ei mitään divaanilisäkkeitä myöskään. Ne vie vaan turhaan tilaa. Haluan ihan tavallisen mukavan sohvan! Tuo Ikean Karlstad oli sellainen sopusuhtainen muodoltaan ja kohtuullinen hinnaltaan että siihen päädyimme.

Ja nyt pitäisi alkaa maalaamaan isoa taulua sohvan ylle. Minulta vain uupuu kunnollinen maalausteline. Siten maalaushommat ovat olleet jäissä ja olen tyytynyt pienempiin töihin ja enemmän ompeluhommiin. Mutta on se päästävä maalaamaan kun kevättä kohti mennään ja valon määrä lisääntyy!
5 kommenttia:

Pitsimiinin Laura kirjoitti...

Löytyipä osuva bloggaus.
Täällä nimittäin samoissa aatoksissa,
Sohva tekee kodin!
Muutto uuteen kotiin lähestyy
ja sohva vielä ostoslistalla.
Haaveissa myöskin harmaa,
joten taidampa kipittää tuonne
IKEAn sivuille kurkkimaan : )

Lotta kirjoitti...

Annoin sulle blogipalkinnon. Käy hakemassa mun blogista, jos haluat :).

Toukkavaihe kirjoitti...

Kaksi päivää siinä meni, mutta lukaisin blogisi läpi :) Meillekin odotetaan uutta sohvaa, yllätys yllätys, harmaata!

HannaKonna kirjoitti...

Vähän jälkijunassa tulee iteltä näitä vastauksia tänne. :)

Kiva kuulla että osui tämä aihe muidenkin kohdalle. Harmaa on hyvä väri sohvassa. Ei liian tumma eikä liian vaalea, sopii taatusti kaiken väristen kalusteiden kanssa eikä näy pienet tahrat, joita väistämättä tulee lasten kanssa. En ole vitivalkoisten sohvien ystävä.

HannaKonna kirjoitti...

Tuo olkkarin vanha tummanruskea nukkamatto alkaa näyttää jo liian ankealta nykykalustuksessa. Valoa ja väriä kaipailisi sohvan ja pöydän kontrastiksi. Oikeanlaista turkoosinsävyistä mattoa koitan kevääksi katsella. :)