perjantai 18. helmikuuta 2011

TULENLIESKARAITOJA


Knitted top for a girl 2


Knitted top for a girl 1

Aloitin tekemään Taikalle kevääksi neulemekkoa (tai oikeastaan toppia...) tico tico-langasta. Upean liekehtivät nuo värit. :) Ehkä itse kaipaisi vähän epäsäännöllisyyttä noissa raitojen vaihtumoissa. Säännölliset raidat mielestäni vähän latistavat värien elävyyttä ja mielenkiintoisuutta.

Ei kyllä malttaisi lopettaa neulomisia kun on alkuun päässyt, mutta melko katkonaisesti on edenneet puikkopuuhat viime päivinä. Vuorokauden tunnit eivät tunnu kunnolla riittävän käsitöille, mutta aikaa on silti hetkittäin pakko repiä vaikka yöllä jotta saisi edes jotenkin toteutettua itseäänkin...
Good night, sleep tight...

Mahataudin väsyttämä pikkupotilas.Myös Yrjöherra on vieraillut kausittain meillä. Uhriksi joutui tällä kertaa lapsista keskimmäinen, Tenho.

Oli aika mielenkiintoista itselläni kun vielä paria päivää ennen häitä olin mahataudin heikentämä ja vienoa kuumeilua jatkui vielä lähelle hääpäivää. Oli todellakin Jumalan armoa että juuri ennen häitä tulin terveeksi! Muutoin olisi joutunut varmaankin siirtämään hääpäivää. Kaippa siinäkin vähän koeteltiin uskoamme... ;)
1 kommentti:

arleena kirjoitti...

Katselin onnentäyteisen perheen elämää ja sen suurta hetkeä kuvistasi. Kaikki näyttää kauniin seesteiseltä, se huokuu kuvista ja sanoista.

Paljon onnea alkaneelle taipaleellesi ja koko perheelle.