maanantai 8. helmikuuta 2010

PYYKKISIRKUSTA JA VAIPPARALLIA
Homemade bread rolls

Lennossa leivottuja porkkanasämpylöitä.

Pile of gauzes


Baby laundry

Eilen vietin kirpparipäivän ja sieltä löytyikin paljon kivaa peruskäyttövaatetta tytölle.


Brown and white retro fabric

Kirpparilta tarttui mukaan myös 2 kpl tällaista kauniskuvioista retroverhokangasta. Pohjaväri siis ruskea vaikka näyttääkin kuvassa aika mustalta. Tyttö saa tuosta ainakin pussilakanan. :)


Sleepy


Perinteiset terveiset täältä kaaoksen keskeltä, kiljukaulojen ja kakkatykin valtakunnasta. Arki senkus vipeltää eteenpäin ja ajankulua ei meinaa huomatakaan. Eipä tässä mitään ylimääräistä ole ehtinyt.

Tyttö on taas ehtinyt muuttua tällävälin. Väläytti ensimmäisen hymynsä reilu viikko sitten. Sen jälkeen tullutkin jo monta vastavuoroista virnistystä. Joskus oikein hihkaisunkin kera! Tytön "lempileikki" tällä hetkellä on matkia perässä kun hänelle näyttää kieltä. Se jaksaa tyttöä aina huvittaa. :D

Tässä on ollut hieman yllättävää lisäsäätöä kun tytölle iski aika ärhäkkä vaippaihottuma. Pari päivää piti olla miltei ilman vaippaa jotta iho edes hieman rauhoittuisi. Harsoilla ja kuorilla ollaan menty yksinomaan ja iho normalisoitui nopeasti. Tuntuu ettei tytön iho kestä juurikaan kovin pitkäkestoista kertakäyttövaippojen käyttöä. Välillä niitäkin sortuu käyttämään kun pyykkirumba alkanut puuduttaa. Pyykkiä tuntuu kertyvän niin ennätysvauhtia ja tunnustan välillä olevani vähän laiska pyykkäri. Tuo ihottuma tosin sai kyllä nyt toisenlaisen kimmokkeen suosia miltei yksinomaan kangasvaippoja. Harsot on olleet toistaiseksi parhain ja helpoin juttu.

Ensi sunnuntaina, ystävänpäivänä tyttö saakin vihdoin oikean nimen! Alkaakin jo vähän puuduttaa puhua vain tytöstä tai vauvasta. ;)On puuhakas viikko edessä siis. Julkistanpa nimen sitten täälläkin. :)


Ei kommentteja: