sunnuntai 29. marraskuuta 2009

PYÖRYKKÄVARJOSTIN
making a lampshade 1


making a lampshade 2


making a lampshade 3


making a lampshade 4


Finished lampshade


Tekaisin eilen varjostimen lastenhuoneeseen reikävanteesta, rautalangasta ja kontaktimuovilla päällystetyistä paperipyörylöistä. Pyörylät on leikelty vanhoista valituista paloista.

Olisi varmaan vaatinut vielä toisen limittäisen sisäkerroksen noita pyörylöitä tai jonkun ohuen harsokankaan kun tuollaisenaan valo vielä häikäisee pallojen välistä. Muuten tuli ihan hauska kotiversio markkinoiden vastaavantyylisestä mallista.7 kommenttia:

taskuissa hiekkaa kirjoitti...

aika ihana :-)

joponen kirjoitti...

Hieno! =)

Mona kirjoitti...

tosi hieno! mistä tuommoinen vanne on peräisin eli mikä se on ollut edellisessä elämässään?

Squickie kirjoitti...

Mona: Ihan kaupanhyllytavaraa tuo vanne on. Sitä myydään rautakaupassa suht pitkänä kieppinä ja joskus tuli ostettua sellainen kieppi kaikennköisiä projekteja varten. Tosi monikäyttöistä ja koristeellisen näköistä matskua. :)

Lotta kirjoitti...

Heips! Piti tulla sanomaan, että kiva kun löysit mun blogiin :). Mä oonki sun blogia tilaillu jo hetkisen aikaa, mutta ei oo niin tullu kommentoitua. Tuo lamppu on kyllä tosi hieno, se melkeen sai aukasemaan sanasen arkun jo aiemmin! Minusta hienompiki ku kaupasta saatava, persoonallisempi ja kekseliäämpi. Nih.

Ouppa kirjoitti...

Ihana, ihana, ihana! Tämä menee kyllä idealinkkeihin. Olen miettinyt pitkään myös samaisen vanteen käyttöä varjostimeen ja mitä siihen sitten ripustaisin. Laittaiskohan jokun satukirjan palasiksi, tai lahjapaperin... hmmm... Kiitos inspiraatiosta!

Anonyymi kirjoitti...

Hei

Katselin askartelukuviasi ja vaikutuin niistä. Myytkö sattumoisin tuotteita missään?

Ystävällisesti,

Tiina Tuppurainen
tiina.tuppurainen@a-lehdet.fi