torstai 22. lokakuuta 2009

LAATIKKO

Our little big baby ;)

Meillä taitaa olla toinenkin vauva. ;)


Cloth diapers


Baby's clothes


Eilen saapui postiin äitiyspakkaus jonka noudimme samantien. Syyhytti päästä pian kurkkimaan sisältöä.

Vähän harmitti kun olin ehtinyt aiemmin myydä lasten entisiä vauvanvaatteita pois. Päätin siten ottaa perinteisesti äitiyspakkauksen vaikka se tavallaan tuntuikin kolmannen kohdalla vähän tyhmältä. 140 eurolla olisi saanut varmasti kirpparilta enempikin tarviketta kuin pakkaus sisältää, mutta toisaalta on helppoa kun ei tarvitse lähteä metsästämään koko vaatearsenaalia hetialkuunsa kun tosiaan alkaa olemaan kaikenlainen shoppailu melkoista pakkopullaa tässä kuosissa. Kauppoihin ei tule mielellään enää lähdettyä kuin tekemään ne pakolliset ruokaostokset.


Tämän vuoden pakkaus olikin ihan positiivinen yllätys. Paljon perusvalkoista vaatetta ja 4 kestovaippaa. Myös makuupussi oli mielestäni kivoin pitkään aikaan. Nuo kaikki valkoiset pikkuvaatteet houkuttelisivat suuresti tuunaamaan pintaansa erilaisia printtejä ja applikointeja... mutta kaikkea muuta tekemistä on niin rutosti ettei mihinkään tuollaiseen turhamaiseen pikkukivaan ehdi juurikaan syventyä.

Vaippoja olisi tarkoitus ommella tässä lisääkin. Alkaakin käydä kohta aika vähiin! Huomenna ostan paikallisesta kestovaippakaupasta läjän lisämateriaaleja vanhojen matskujen täydennykseksi ja pistän pitkästä aikaa suristaen. Ompelukone on nimittäin ollut melko pitkän tovin jumissa mutta jostain ihmeen syystä sain jumin laukeamaan ja kone toimii taas. Mikä riemun päivä. ;) Vanhat koneet on arvoituksellisia!
2 kommenttia:

Mona kirjoitti...

Moi!
Huomasin että olet saanut äitiysavustuksen niin samaan aikaan kuin mekin (tosin otettiin rahana kun on kaikki Aasan kamppeet vielä ihan hollilla. Paitsi että sain serkultani nuo tän vuoden kestovaipat ja vaikuttavat hyviltä, ainakin etukäteen!), että utelen nyt koskas vauvan ois lupailtu syntyvän? Meillä pitäis tulla ens kuun lopulla. Alkaa olla jo aika loppusuoran olo...
Jaksamista sullekin loppuodotukseen, seuraan täällä kuulumisia!

Squickie kirjoitti...

Ainiin, enpä ole tainnut täällä mainitakaan koko laskettua aikaa! Se on 23.12. eli aaton tiimoilla. :D Kirjaimellisesti joululahja! ;) Saa nyt sitten nähdä milloin päättääkään tulla viimekädessä.