sunnuntai 27. syyskuuta 2009

SIRKUS TULI KAUPUNKIIN

Circus moods 1


Circus moods 2


Circus moods 3


Circus moods 4


Circus moods 7


Circus moods 6


Circus moods 5


Circus moods 8


Circus moods 9


Circus moods 11


Circus moods 12


Circus moods 13


Circus moods 14


Eilinen päivä ja ilta kului sirkustunnelmissa kun paikallinen Mäki-Matin perhepuisto täytti 30vuotta. Puisto oli tupaten täynnä ihmisiä ja tuntui kuin olisi isommille festareille tullut! Jono ilmaiseen sirkusesitykseen ylsi kymmenien metrien päähän, mutta kaikki mahtuivat loppujen lopuksi sisään.

Pieneltä paniikinpoikaseltakaam ei säästytty. Masukas meinasi saada töyssyä tungoksessa ja kuopus päätti pariin otteeseen kimpoilla omille teilleen ihmisvilinään.
Ei ole kovin simppeliä enää sännätä pallomahan kanssa pikku apinamme perässä. :P

Kaikesta selvittiin kuitenkin menestyksekkäästi. Ihmeen lämmintäkin oli iltaan saakka. Takkeja ei paljoa tarvittu. Ei tuntunut yhtään syksyiseltä. Kaikkialla muuallakin näytti olevan juhlia ja meininkiä. Tuollaisia iltoja voisi vielä olla muutama lisääkin.
3 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

En ole aikoihin käynyt blogissasi, ja oi, mitä ihania uutisia täällä onkaan! Vaikka varmasti myös monimutkaisia omalla tavallaan, mutta silti minua hymyilyttää ilosta :)

Päärynäkissa kirjoitti...

kerran kuussa kemut mäkimatissa, ens kuussa sit jotain muuta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia, Hanna! Mikäli onnistuu teidän perheeltä jollakin kokoonpanolla, tulkaa ihmeessä katsomaan Murmuun lastennäytelmää Fedja-setä, kissa ja koira - ensi-ilta on 6.11. Minä olen kuorossa ja teen maskit. T:Mari