sunnuntai 24. toukokuuta 2009

KORKEASAARESSA
Teimme lasten ja vanhempieni kanssa pikavisiitin Korkeasaareen. Sattui osittain sateinen ilma mutta aurinkokin pilkahti, joten saipa jotain ulkoelukoitakin ikuistettua! Lapsillakin riitti ihmettelemistä sateesta huolimatta.Tässäpä värikästä kuvasaldoa retkeltäPink flowerbushesTiny leavesRaindrops 1Raindrops 2Cottage on the cragJackdaw 2

Naakat ovat mystisiä.


Jackdaw 1Peacock 2Peacock 3FlamingoGoose

Valkoposkihanhia tepasteli joka paikassa.


Hamadryas baboon 1

Kieltä pällistelijöille!


Hamadryas baboon 2

Ja peppua myös :D


LamaBaby crocodileSome lizard...Baby mangustCockroachFrog 1Fish 2Fish 1

8 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Hienot kuvat. Ihailin niitä ja niiden antia.

-TC- kirjoitti...

Hips, tiedätkö.. Katselin blogiasi muutama päivä taaksepäin, ja pidin kovasti kuvistasi. Sain tietää blogisi olemassaolosta kun meillä on eräs.. Hmm. Yhteinen tuttu naapuristasi. :) Ja hän oli oikeassa, olet taiteellinen ja luova ihminen, kovasti tykkään seurailla juttujasi :)

Anonyymi kirjoitti...

Sä otat tosi hyviä kuvia!
Riikka

milla kirjoitti...

Tosi hienoja kuvia, tykkäsin erityisen paljon naakoista!

Anonyymi kirjoitti...

http://sufferiina.vuodatus.net
kirjoitti:

Upeita kuvia! Sitten on vielä pakko kysyä että mistä löysit tuo alemassa postauksessa olevan ihanan turkoosin täkin???? Tahtoo myös...

Peanut kirjoitti...

Upeita kuvia! Millainen kamer/zoomi-yhdistelmä sulla on, kun nuo lähikuvat on niin tarkkoja? Ylimmäinen naakkakuva oli erityisen hieno.

Squickie kirjoitti...

Enpä ole taas ehtinyt aikoihin tännekään vilkuilemaan!

Kiitoksia kivasta palautteesta kuviin liittyen. Elukoita ja kaikkea muutakin liikkuvaa on aika haasteellista kuvailla joten olen myös itse suhteellisen tyytyväinen otoksiin jotka on räpsitty aika lennossa samalla lasten perässä juosten. ;) Äidin on joskus revettävä moneen! :D

Naakka tosiaan poseerasi nenäni edessä tosi pitkän aikaa ja antoi mennä ihan lähelle kuvaamaan. Hauskasti rajaantui kuvan taustalle sattumalta tuo katos omaksi taiteelliseksi elementikseen. :)

-TC-: Ai on se tuttu minusta sinulle kertoillut. :P Heh.. Joo, vähän laiska olen tämän blogin suhteen ollut mutta lähinnä arjen visuaalisia riemuja sanallisten sijaan tarkoitus aina tarjoilla jossain muodossa tyyliin "pieni on kaunista".

Riikka, Milla,Anonyymi: Voi kiitos teillekin. :) Ja Anonyymille tiedoksi että peitot oli ihan Euromarketin taannoisesta kevätalesta peräisin. Univision peittoja. :) Liekö jostain muualtakin noita saatavan?

Peanut: Käytössä on toistaiseksi pelkkä Canon EOS 400D:n mukana tullut objektiivi. Himottaisi todellakin laajentaa obsuvalikoimaa mutta eipä ole ollut oikein varaa sellaisiin investointeihin. :/ Ehkä tässä lähitulevaisuudessa kuitenkin! Joku 50-millinen objektiivi oisi ensisijaisesti aika must perusjuttu muotokuvauksiin ym.

Anonyymi kirjoitti...

El dicho: Despus de una dieta Si no puedes de sal.

perder peso rapido
1 libra de la razn exacta por la que personas como usted estn constantemente en la bsqueda de
mejores dietas para bajar de peso.

Geralmente, quando nos alimentamos de modo digamos tradicional, vamos sempre comer 3 refeies
pesadas por dia, e sobre cul es la mejor dieta para perder kilos rapido, Revisa la siguiente informacin.
Como Perder Peso Valores do site:
preocupao qu postres evitar y cmo hacer reemplazos inteligentes.

Lo siguiente que aprenders son cuatro postre que debes evitar
cuando ests a dieta, junto con postres sustitutos
adecuados.