tiistai 28. elokuuta 2007

LISSEE KANGASTUKSIA

.Kirpparilöytöjä1. Pala vihreäkukkaista "samettista" 70-luvun kangasta
2. 2 metriä aniliininsävyistä kukkatrikoota
3. Pastellisävyistä karkkinami-kangasta
4. Sinikuvioinen retro-vauvalakana


Noista pitäisi kehitellä jotain luomuksia. Ykköskangas on sen verran vahvaa että siitä saisi ommeltua kunnollisen vetoketjulaukun. Kakkosesta teen tunikan. Kolmosesta saisi supersöpön hieman folklore-henkisen "lolita-mekon" vaaleanpunaisine pitseineen. Nelonen..hmm, pitää vielä miettiä.Tenhon paita sai ehostusta


Tenhon vihreälle t-paidalle kävi pieni värionnettomuus kun väripurkki eksyi vääriin käsiin. Pieni ruskea tahra jäi sivuun. Noh, tahraan ei kiinnitä enää niin paljon huomiota kun painoin vuosi sitten leikkaamallani bonsai-stencilillä paitaan printin. Paitaan tulee vielä eläimiä...semmoinen kollaasimainen kokonaisuus.Lehmäprintti
Joka ei itseasiassa ole vielä kaavion muodossa. Vanha piirrokseni jonka löysin laatikosta. Siitä voisi tehdä moniväripainatuksen taih eläväpintaisen vahakaavion. Pitää ideoida... saisi kivan lastenkankaan.Auton tuunaustaLöysin joskus hienon valokuvan rättisitikasta josta halusin painaa Tiitukselle paidan. Olen joskus koittanut peitelakalla maalata oikeita kohtia auki..hieman kämäisellä menestyksellä. Tein sitten viimeistelyprojektin loppuun maalaamalla oikeat kohdat valkoiseksi kuvankäsittelyohjelmalla.

valmis lopputulos joka odottaa kalvolle jäljentämistä ja leikkaamista.Psykedelia


Pala piirtämästäni kuvasta jossa oli pitkähiuksinen nainen etualalla. Kukat ovat aika kliseisen marimekkomaiset mutta kankaaseen ne kai päätyvät..kunhan löydän veikeän värikombinaation.

.

2 kommenttia:

arleena kirjoitti...

Heippa !
Teetkö serigrafiaa. Ajattelin kun teet kankaanpainantaa.
Kivoja tauluja tulisi noista ideoistasi.

Squickie kirjoitti...

Enpä ole kokeillut serigrafiaa. Mielessä on ollut kyllä hyödyntää monipuolisemminkin seulaamista. :) Periaatteessa mille tahansa kankaalle voisi painaa tauluiksikin pingotettavia juttuja. Jos aikaa olisi enemmän niin himottaisi tehdä vaativampia kokeellisia moniväripainoksia joilla saisi sitä kolmiulotteista maailmaa ja enemmän valokuvamaista tunnelmaa. On ollut monesti mielessä erilaisia visioita. Paljon hienoja juttuja saa kyllä aikaan yksinkertaisilla menetelmillä!