.
Saimme lahnan Heikin vanhemmilta ja kokeilimme säveltää siitä jotain syömäkelpoista ja kuinkas kävikään; lopputulos oli suorastaan makuorgastinen!
Saimme lahnan Heikin vanhemmilta ja kokeilimme säveltää siitä jotain syömäkelpoista ja kuinkas kävikään; lopputulos oli suorastaan makuorgastinen!
Kala pistettiin vuokaan ja sisus täytettiin punasipulilla, korianterilla, persiljalla ja tillillä. Kalan päälle kaadettiin mausteliemi jossa kala muhi n. 1,5 tuntia.
Marinaadiin räiskimme mm:
*sienisoijakastiketta reilu loraus pohjaksi(Kum Lee Vegetarian stir-fry sauce)
*chilillä maustettua oliiviöljyä
*kasvisliemijauhetta
*viherpippuria
*kalamaustesekoitusta
*mexican-maustetta (joka antaa savustetun aromin)
*inkivääriä(raastettuna)
*kookosmaitoa(1 tölkillinen)
*sitruunamehua
Mjam! Tätä olisi kehdannut tarjota vieraillekin!
.
.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti