sunnuntai 23. toukokuuta 2010

LÄMMINTÄ OLI






Warm weather

Männäpäivien tunnelmaa.. Pengotaan nyt sitten vanhoja kuva-arkistoja. :)



lauantai 22. toukokuuta 2010

KUVATON KAUSI


Blogi tulee olemaan jonkun aikaa kuvaton syystä että eilen lasten kanssa säheltäessä sattui pienoinen onnettomuus. Oli tilanne että tu
li äkkilähtö koneelta ja jalkani takertui huomaamattani pöydällä lojuneiden kuulokkeiden johtoon ja kuulokkeet kiskaisivat sitten mukanaan järkkärikameran lattialle selkäni takana. :/ Rikkihän se kamera siinä rytäkässä meni.

Jos se jotain lohduttaa niin onneksi kyseessä on jo vuosia vanha kamera ja "vain" harrastelijan järkkäri jonka rahallinen arvo on jo laskenut melkolailla pohjalukemiin. On ollut kyllä jo pitempään mielessä vaihtaa järeämpään ammattilaiskameraan ja ilmeisesti nyt tuli sitten pakosti se kohtalon hetki kohdalle.. Tosin ei tuo kovin mukavaa silti ole että tällaisissa merkeissä kameran joutuu uusimaan. Vanhan harrastelijajärkkärin korjaaminen on varmastikin rahallisesti aika kannattamaton urakka ja nyt tuota kameraa ei voi tuollaisenaan edes myydä kellekään.. no ehkä joku korjaustaitoinen kameranörtti voisi pilkkahinnalla tuon ostaa.. ?

Vakuutuksen kautta nyt ensin koitan saada kameran korjauskustannukset korvattua. Saa nähdä onnistuuko...

On tässä ollut kaikenkaikkiaan aika huonoa tuuria elektroniikan kanssa. Ensin meinasi kadota valokuvat kovalevyltä MUTTA se kovalevy alkoikin ihmeen kaupalla pyöriä tässä uudessa tietokoneessa! Arvatkaa vaan olinko onnessani?!

No, seuraavaksi hajosi sitten pyykinpesukone. Nukkasihtiin johtavasta putkesta bongasin kokonaisen kamman! Lapset varmaan jossain vaiheessa onnistuneet jostain rummun raosta ujuttamaan kamman uimaan koneiston syövereihin. Kone ei pessyt enää ihan normaalisti valkopyykkiä puhtaaksi. Oli tosin jo 10 vuotta vanha kone että varmaan jo muutenkin oli aika hankkia uusi pesukone.

Ja nyt tuo kamera! Noiden kuulokkeiden vikahan tuo koko onnettomuus oli. Tästä lähin kyllä tajuan pitää kaikenlaiset piuhat pois jaloista pyörimästä.

Tällaiset kuulumiset tällä kertaa. Elämä ottaa joskus pois äkisti sen mikä aiheuttaa eniten addiktiota. Olikohan tämän tarkoitus saada minut pohtimaan että vietänkö aikaani vähän turhankin paljon linssin takana? ;)Ehkä nyt on aika keskittyä välillä muihin asioihin. Kameran sijaan ehkä inspiroidun enemmän luomaan kuvia myös kynällä ja pensselillä.

Ja tähän alle "tykkään tästä"- peukku. ;P


keskiviikko 19. toukokuuta 2010

LANDELLA




Ominous weather


Flower verandah


Herbs on the windowsill


Blueberry flowers


Behind waterdrops


Baby on the cottage floor


Tired one


Old red tractor


Coming back from the country


Eilen käytiin sukulaisten luona Saviolla. Ilma ei ollut kovin mairitteleva mutta valokuvauksen kannalta soi dramaattisempia sävyjä. Kaikenkaikkiaan piristävää välillä päästä kotikulmilta toisaalle ikuistamaan elämää.



TUNNUSTUSTA







Sain Lumppumaakarilta tunnustuksen. Kiitos kaunis.

Olen ollut vähän laiska bloggaaja ja kommentteihin vastaaja joten tainnut vilahtaa miulta ohi noita aiempia tunnustuksia. Kiitosmaininta niistä kaikista jokatapauksessa näin jälkikäteenkin!:)

Muiden blogien seurailukin on tyssännyt miltei tyystin kun aikaa vuorokaudessa on yksinkertaisesti liian vähän tunteja ehtiäkseen ihan kaikkea...


sunnuntai 16. toukokuuta 2010

KESÄISIÄ ASTIA-AARTEITA




Esittelenpä tässä teillekin millaisia nostalgisia astia-aarteita olen saanut haltuuni viime päivinä! :)



New life is growing in retrobowl

Tämä ihastuttava kukkakulho on erään sukulaisen kuolinpesästä. Se suorastaan huusi päästä kesäparvekkeelle hehkumaan.



Cute retro glasses

Paula-ystäväiseni lahjoitti perheellemme tällaiset juomalasi-ihanuudet. <3 Laseja on 5 kpl.



Arabia Polaris

Tämä Arabian Polaris-astiasto on peräisin samasta kuolinpesästä kuin ylimmän kuvan kulho. Astiastoon kuuluu mm. puoli tusinaa leipä- ja ruokalautasia (syviä ja matalia), kastikekulho, kannu ja erilaisia tarjoiluvateja. Astiasto on miltei täydellinen kokonaisuus, vain kahvikupit puuttuvat!

Pidän tuosta raikkaasta kasviteemasta todella paljon. :)Uskomatonta saada tuollainen määrä ihania ja arvokkaitakin astioita ilmaiseksi!





VIHREÄ RÄJÄHDYS





Buds in the darkness 1


Buds in the darkness 3


Buds in the darkness 2


Life and death


Yhdessä hetkessä luonto räjähti kukkaan.


tiistai 11. toukokuuta 2010

ÄITEJÄ MUISTETTIIN






Mother's day present from my son

Tämä mamma oli hyvin otettu Tiituksen koulussa tekemästään käsityölahjasta!


Present cover





Camera case for my mom 1

Tässä äidilleni värkkäilemäni kamerapussukka, joka somistettu äidin omalla nuoruuskuvalla. Kuva on tulostettu kankaalle silitettävälle siirtokuvapaperille. Kuvan kehystin rimpsunauhalla. Pussukan ulkokuori on ommeltu PUL-kankaasta vedenkestäväksi. Vuorikangas on vanhaa retrokangasta. Kankaiden välissä vanulevypehmuste.

Itse digikamera oli se päälahja. Tähän päivään saakka filmijärkkärillä kuvannut äiti on aina hokenut "pitäs se digikamera vielä joskus hankkia" niin pakkohan se oli ostaa! ;) Ihan tuollainen peruspokkari tosin, mutta eiköhän sillä digikuvailun makuun pääse.. ainakin alkuun.



Camera case for my mom 2


Camera case for my mom 3


Camera case for my mom 4


Camera case for my mom 5


Ompeluhumala on nostanut päätään pitkästä aikaa noin muutenkin. Saas nähdä mitä kaikkea kivaa projektia tässä keksiikään hetkittäiseksi koukutukseksi. :)Tekemisterapiaa on kyl viime aikoina kaivannut erityisen intensiivisesti kun arki tuuppaa olemaan melkoista melskettä. On suorastaan ylellisyyttä jos saa edes hetkeksi alas istua.