sunnuntai 29. marraskuuta 2009

PYÖRYKKÄVARJOSTIN




making a lampshade 1


making a lampshade 2


making a lampshade 3


making a lampshade 4


Finished lampshade


Tekaisin eilen varjostimen lastenhuoneeseen reikävanteesta, rautalangasta ja kontaktimuovilla päällystetyistä paperipyörylöistä. Pyörylät on leikelty vanhoista valituista paloista.

Olisi varmaan vaatinut vielä toisen limittäisen sisäkerroksen noita pyörylöitä tai jonkun ohuen harsokankaan kun tuollaisenaan valo vielä häikäisee pallojen välistä. Muuten tuli ihan hauska kotiversio markkinoiden vastaavantyylisestä mallista.



LIEKKEJÄ HÄMÄRÄSSÄ




Candles on metallic mold 1


Candles on metallic mold 2


Starlight


On ollut taas puuhaa jos jonkinlaista. Aika senkun lyhenee H-hetkeä kohti ja tuntuu että hirveästi asioita vielä tekemättä. Olen pyörinyt kuin pyörremyrsky viime viikot!

Kaivoimme eilen vihdoin valosarjatkin esille ja laiteltiin hieman tunnelmaa ikkunoille.

Tässä vielä ohimennen voinen paljastaa että masukas paljasti itsensä tyttöseksi ultrassa viime viikolla! Oli kokoarvio jossa oli vielä mahdollisuus udella sukupuolta. Uteliaisuus voitti ja oli ihan pakko huvikseen kysästä. Kyllä siinä itku tirahteli kun näki omin silmin kuvan josta ei voinut paljoa erehtyä! :D Pojille siis varmaa pikkusiskoa lupaili lääkäri.

Ihan erilaiset oireet ovatkin olleet viime raskauksiin nähden. Naama rehottaa finnejä kun taas aiemmissa raskauksissa iho ja hiukset on vaan säteilleet. Kilojakin tuntunut kertyvän nyt vähän eri tavalla. Jokin pieni vaisto on siis ollut että asiat on hieman toisin...




perjantai 6. marraskuuta 2009

KAIKKEA PIENTÄ PIPERRYSTÄ




Tiina's fabric cat 1


Tiina's fabric cat 2


Tiina's fabricat 3

Tiina-ystäväni minulle aikoinaan joululahjaksi tekemä kisu sopii nyt hauskasti tähän odotusaikaan! Se pääsikin maireana hymyillen koristamaan lastenhuoneen ovea josta tuleekin vähäksi aikaa vauvalle pyhitettyä reviiriä.

Olkkarimme taasen fuusioituu lähiaikoina osittain leikkikammariksi... kunhan saamme kivan tilaratkaisun mahdollistavan kalusteen hankittua. Paljon uudelleenjärjestelyä vielä luvassa!



Owl embroidery

Hetkittäin puhdetöinä nypeltämäni kirjomus alkaa valmistua. Vauvalle tuosta tulee..hmmm... Ehkäpä kuvatilkku johonkin peittoon tai ihan vaan taulu seinälle. On kivaa tehdä välillä jotain tuollaista päätä tyhjentävää hommaa. :)

Vielä pitäisi jossain välissä ommella pinnasänkyyn reunapehmuste ja sängynpäätyyn kangaslokerikko pikkusälälle.




Duplo excavator

Eräs kuopuksen rakennelma.





torstai 5. marraskuuta 2009