tiistai 1. huhtikuuta 2008

INSPIRAATIOITA: KOTI JA KEITTIÖ 3/2008

.


Olen kiinnittänyt huomiota että sisustuslehdissä esitellään valtaosin vain omistusasuntoja. Silloin tällöin on toki ilahduttavia poikkeuksia kuten viimeisessä Koti ja keittiö-numerossa jossa esiteltiin luovan pariskunnan ihastuttava vuokra-asunto VVO-taloyhtiössä jossa myös itse asumme ja pidämme tästä tunnelmasta ja ilmapiiristä talossa hyvin paljon! Lehden esimerkki mursi todellakin yleistä "ankea vuokraluukku"-stereotypiaa.





KERÄILIJÖIDEN KOTI







*huokaus* :)






NOSTALGIALELUJA


Oiii, nämä valloittivat minut täysin!


Mistä tuollaisia liikennemerkkejä löytää?!





TAIDETTA SEINILLE

Tuo korttiseinä on lumoava. Vaikka värejä on ronskisti niin kokonaisuus on selkeä.


Tässä on jotenkin niin minun näköiset hempukkavärit. :)



.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aaaapuaa! Ihana koti! Ja ihania kuvia - silmänruokaa aamupalaksi :)

Anonyymi kirjoitti...

KIITOS tästä inspiraatiosta! Täytyy lähteä lehtikiskalle :)

Elina kirjoitti...

Onpas mainio lehti, täytyy varmaan käydä hakemassa itsellekin! Totta on, että vuokra-asuntoja on lehdissä esitelty tosi vähän, vaan aina jotain hurmaavia vanhoja asuntoja ja taloja tai luksuskämppiä. Muovimattoja ei ole missään tai vuokranantajan valitsemia kaakeleita ja värejä, joihin pitää vain sopeutua.

HannaKonna kirjoitti...

Ekub: Taisi äskettäin tipahtaa jo uusi numero luukusta joten en tiedä saako tuota viime kuun numeroa vielä kaupoista.

Olen ollut vuosia koti ja keittiön kestotilaaja. Tuntuu että Suomessa ei ole oikein muuta yhtä antoisaa ja yksityiskohtaista sisustuslehteä. Lehdessä paljon omaan makuuni uppoavia juttuja. :)

tuike kirjoitti...

En koskaan käsitä sitä, kuinka nuo keräilijät saavat tavarat pysymään järjestyksessä ja miten ne yleensä löytävät oikean paikan kodissa. Hieno tunnelma noissa kuvissa. Minä ostin tänään Kodin Kuvalehden, siinä oli kaksi sisustusjuttua minun mieleen. Åsa Larssonin koti ja Olga Koskikallion vanha talo.

HannaKonna kirjoitti...

Tuike: Sanos muuta! Kateeksi käy kaikkia perusjärjestelmällisiä persoonia! :D Senpä takia pakko hillitä keräilevää luonnettani aika rankalla kädellä kun järjestelyintoni on niin kausiluontoista. *huoh*

Heluna kirjoitti...

Olipas inspiroivia kuvia!
Täytyy kanssa varmaan käväistä ostamassa tuo Koti ja Keittiö.

Väittäisin, että mielenkiintoisimmat ja persoonallisimmat kauniit sisustukset olen nähnyt opiskeluaikoinani toisten opiskelijoiden asunnoissa. Eikä heistä ketään taatusti omistanut asuntoa.
Ehkä sisustuslehtien toimittajien pitäisikin lähteä rohkeammin katsastamaan mitä vuokra-asunnoista löytyy. Voisivat saada ihan uutta näkemystä numeroihinsa!

arleena kirjoitti...

Kyllähän ne persoonalliset asujansa näköiset kodit syntyvä keräilemällä, kekseliäisyydella, vanhaa, uutta ja perittyä yhdistelemällä. Kukaan ei varmaan tunne, että huonekaluliikkeen kalustenurkkaus olisi täsmälleen juuri minulle itselleni sisustettu.

Raha ei aina ratkaise, vaan hyvä värisilmä, ideoiden soveltaminen omaan kotiin sekä se kekseliäisyys.

Tiukunen kirjoitti...

Todella herkullisia kuvia ihanan persoonallisesta kodista.. Tuollaiset lehtijutut ovat kyllä varsinaisia silmäniloja ja inspiroijia! :)